Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като гледам интериора на Жулиетка, бих преглътнал идиотските фарове
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• е едва ли ще бъдат по-ниски от тези на запад

аз имам друго чудене дали ще извадят някоя турбо печка от рода на 2.4 ЖТД и колко маганца ще да е туй животно
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
        е едва ли ще бъдат по-ниски от тези на запад

аз имам друго чудене дали ще извадят някоя турбо печка от рода на 2.4 ЖТД и колко маганца ще да е туй животно
        хм че 2.0 170 конье не ти ли е достатъчно?
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

• Имам приятел(колега), и негов приятел е дилър на Мазда. В Русе новият им шоурум ше е заедно с италианските марки. Тия дни дилъра казал на колегата че днес са донесли новата Алфа Ромео. Ама за Митю ли се има в предвид или Жужа. Някой от по-просветените нека каже дали има някаква възможност да е Жулиета щото ше су ударя дупиту в тавана ако е наистина. Не съм говорил с дилъра пък колегата е на ВИЕ с нещата
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Няма възможност да е Жулиета, споко.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

• И кога ще започнат продажбите на красавицата?
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• ъъъъ ... пак ли шни лишат от двуврата ?! .. талянците ?! ...
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  ъъъъ ... пак ли шни лишат от двуврата ?! .. талянците ?! ...
                  Двувратката излезе преди две години.
                  Жулиета си е много добра алфа,новите технологии вложени в нея и бързината,която за сега загатва.Дизайна е по-добър от всички грозотии в нейния клас,но всички мислете сигурно като мене,че можеше и да е по-добре(по-агресивен).
                  No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                  Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                  e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Хора немога да разбера какво толкова ви влече една кола да е двуврата? Това е толкова непрактично и дразнещо, че направо нямам думи... всеки път "стани да седна"! Да не говорим, че дръжката на задната врата е скрита именно за да изглежда като двувратка и да ви кажа, доста хора дето не са запознати с този факт, веднага си казват, че е двуврата.... Колата изглежда страхотно и това е най-големия кусур, че предницата можеше да е малко по-агресивна, но и в този си вариант ми допада! Това е лично мнение и по никакъв начин не ангажирам никого с него!
                    www.t-auto.bg

Comment

• Ми някой се возим предимно сами или максимум с гаджето . Та липсата на задни врати не ни бърка Въпрос на личен избор и според нуждите де...
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• скритите дръжки на задните врати винаги са били едно от нещата които ме кефят в алфата веднъж имах една многозабавна случка една позната ме пита "а защо твойто комби е с 2 врати ?" На въпрос защо реши така? отговора беше " еми няма дръжки на задните врати "

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                        хм че 2.0 170 конье не ти ли е достатъчно?
                        на мен ми е достатъчно даже се изкефих че има матор 1.6 с мощност 105 коня която ме устройва , но се чудя няма ли да извадят нещо още по-мощно което да конкурира 3-литровия TDI на ауди например
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                          но се чудя няма ли да извадят нещо още по-мощно което да конкурира 3-литровия TDI на ауди например
                          Тоя мотор го слагат на моделите с по-големи габарити като А5, а не примерно на А3... такъв мотор би бил прекалено голям и безсмислен за автомобил, който се води предимно градски. 2.0 jtdm е супер според мен!
                          www.t-auto.bg

Comment

• ...
                            Last edited by pooh; d.m.y г., 12:15.

Comment

• С този цвят и джанти е супер

156 SW '02

Comment

• Тест драйв на http://www.AutoWeek.TV
                                Last edited by siniqtzmey; d.m.y г., 12:22.
                                No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                                Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                                e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Working...
                                X